Miten yhdistelen vaatteet ja asusteet toimivaksi tyyliksiMiten yhdistelen vaatteet ja asusteet toimivaksi tyyliksi


minusta

Miten yhdistelen vaatteet ja asusteet toimivaksi tyyliksi

Käyttämämme vaatteet ja asusteet kertovat meistä tarinaa muille ihmisille ja luovat usein osan ensivaikutelmasta, joka meistä saadaan. Lähes kaikilla on lempivaatteita ja asusteita, jotka päälle laittaessaan tuntuu hyvältä ja jotka tuntuvat sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mutta aina ei voi käyttää samoja vaatteita ja monet meistä myös pohtivat, mikä olisi tyylini ydin ja minkä ympärille sen rakentaisin. Jos tuntuu siltä, että oma tyyli on hakusessa tai, että vaatekaapista ei ikinä löydy mitään päälle pantavaa, kannattaa tässä vaiheessa katsoa ja analysoida tarkasti juuri niitä omia lempivaatteita ja miettiä, mikä niistä tekee sellaiset. Mukavaa, että olet löytänyt tämän vaatteista ja asusteista kertovan blogin pariin. Tervetuloa mukaan ja toivottavasti löydät täältä inspiraatiota tyyliisi ja voit mielellään myös jakamaa omat vinkkisi toimivaan vaatekaappiin muiden lukijoiden kanssa.

Kategoriat

Viimeisimmät julkaisut

Valitse heijastavat huomiovaattet työolosuhteiden mukaan
21 March 2022

Hyvin näkyvästä huomiovaatetuksesta on hyötyä työm

Valitse heijastavat huomiovaattet työolosuhteiden mukaan

Hyvin näkyvästä huomiovaatetuksesta on hyötyä työmailla, liikenteen ohjauksessa sekä hätätilanteissa. Turvavaatteet varmistavat, että muut näkevät sinut, kun työskentelet huonolla säällä tai hämärässä. Huomiovaatteista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten turvatakkeja, korkean näkyvyyden T-paitoja, ANSI-luokiteltuja collegepaitoja, sadesuojaimia ja paljon muita vaihtoehtoja. Pimeät talvipäivät lisäävät onnettomuuden mahdollisuutta monista eri syistä, liukkaista teistä häikäiseviin heijastuksiin. Jos sinun tai tiimisi on työskenneltävä työmaalla, ohjattava liikennettä tai toimittava ulkona missä tahansa olosuhteissa, näkyvät huomiovaatteet ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta pysytte turvassa.

Edellyttääkö työsi korkean näkyvyyden vaatteiden käyttöä?

Huomiotakin hankkiminen voi olla sinulle hyödyllistä ympäri vuoden, ei vain kylminä kuukausina, sillä lämpötilat ja sääolosuhteet voivat vaihdella huomattavasti vuorokauden aikana. Toisin sanoen, haluat pysyä kuivana etkä ainoastaan lämpimänä. Monissa huomiotakeissa on se hyvä puoli, että niissä on irrotettava fleecevuori, joten voit pysyä kuivana myös silloin, kun ilma on lämmin, mutta märkä. Lisäksi joidenkin takkien kanssa voit käyttää vuorta erikseen. Loppujen lopuksi olet valmistautunut kaikkeen, mitä luontoäiti sinulle antaa.

Huomiotakit valmistetaan eri tavalla kuin tavalliset takit. Ne on tehty turvallisuutta ja säänkestävyyttä silmällä pitäen. Kun tavalliset takit kastuvat, niistä tulee raskaita ja epämukavia. Turvatakit suojaavat sinua tuulelta, kosteudelta ja tuulen kylmyydeltä.

Pelkkä takki ei riitä -  tarvitaan myös hyvin näkyvät housut

Hyvin näkyvät turvahousut turvatakin tai -liivin lisäksi ovat ratkaisevan tärkeitä hämärässä tai rajoitetun näkyvyyden työympäristöissä. Huonolla säällä nämä housut voivat auttaa pitämään sinut turvassa sekä kuivana. Markkinoilla on myös erikseen korkean näkyvyyden sadehousuja. Huomiovaatteisiin lisätyt heijastinraidat lisäävät näkyvyyttäsi entisestään. Tästä on suurta hyötyä, jos työskentelet paikoissa, joissa on paljon liikennettä. Toisaalta tarjolla on myös verkkoturvahousuja, jotka on tehty pitämään sinut näkyvissä ja viileänä lämpimässä ilmastossa tai lämpimänä vuodenaikana. Nämä kesäkäyttöön tarkoitetut housut ovat sekä kevyet että hengittävät. Rakennustyömailla ja muilla työalueilla työntekijät saattavat olla osittain suurten laitteiden takana. Jos tämä on riski työmaallasi, harkitse korkean näkyvyyden housuja, jotta kaikki alueella olevat henkilöt näkyvät selvästi. Lisäksi voit valita vedenpitäviä haalareita tai henkselihousumalleja, jotka parantavat suojaa ja käytännöllisyyttä kaikissa olosuhteissa. Huomiovaatteet tarjoaa esimerkiksi Mondo Workwear Oy.